شناسه خبر : 92719
یکشنبه 06 شهريور 1401 , 12:10
اشتراک گذاری در :

اعزام جانبازان نابینای استان ایلام به عتبات عالیات 

در اعزام این جانبازان گرانقدر به زیارت عتبات عالیات سپاه امیرالمومنین(ع) و ستاد بازسازی عتبات عالیات ...

فاش نیور - مراسم اعزام گروهی از جانبازان نابینا(بصیر) استان ایلام به عتبات عالیات و راهپیمایی اربعیین حسینی، با حضور جمعی از مسئولان این استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ما، مراسم اعزام جمعی از جانبازان گرانقدر بصیر به عتبات عالیات در آستانه اربعیین حسینی، با حضور جمال اسدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام، حجت الاسلام کریمی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد استان، حجت الاسلام چراغی‌پور، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و سید محمد علوی‌فر، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات صبح روز شنبه ۵ شهریورماه، در مجتمع فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار استان ایلام برگزار شد.

مدیرکل بنیاد شهید در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، با تقدیر از رشادت‌ها و ازخودگذشتگی جانبازان، اظهار داشت: جانبازان بصیر سرمایه‌های بسیار ارزشمندی هستند و ما همواره باید از این عزیزان درس فداکاری و ایثار بگیریم.
جمال اسدی افزود: خداوند متعال را شاکر هستیم که در هفته دولت توفیق اعزام جانبازان بصیر به عتبات عالیات نصیب ما شد.
وی از دست‌اندرکاران برگزاری این مراسم تقدیر و بیان کرد: در اعزام این جانبازان گرانقدر به زیارت عتبات عالیات سپاه امیرالمومنین(ع) و ستاد بازسازی عتبات عالیات نیز با بنیاد استان ایلام همکاری داشتند.
حجت‌الاسلام والمسلمین چراغی‌پور نیز در این مراسم به بیان شیوه نامه حضور جانبازان بصیر در این سفر زیارتی پرداخت.

| حمیدرضا مرادی

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi